Rehabilitering av kjøkken og bad

Rørservice AS utfører rehabilitering av kjøkken og bad. Sammen med deg ser vi på hvilke løsninger som er ønskelige, og hvordan du kan få mest mulig ut av dine rom. Vi har mange års erfaring og kompetansen som kreves for å håndtere små og store prosjekter.

 

Totalentreprenør på oppussing av baderom

Når du velger oss til å rehabilitere ditt kjøkken eller bad, holder vi i prosessen fra start til slutt. Vi tar jobben som totalentreprenør, slik at du kun trenger å forholde deg til oss. Ved behov for spesialister fra andre fagfelt, henter vi inn dette via vårt nettverk av samarbeidspartnere.

Etter at du har kontaktet oss, kommer vi på befaring. Når vi deretter har blitt enige om hva som skal gjøres, vil du motta et uforpliktende pristilbud. Vi koordinerer det som skal gjøres, og har egne faste leverandører, som leverer kvalitetsartikler til konkurransedyktige priser.

 

Hvorfor skal vi ta hånd om din renovering?

Rørservice AS har bred kompetanse på alt av rørleggerarbeid, og vi leverer alltid det vi har avtalt til fastsatt tid. Vi er en pålitelig og stabil samarbeidspartner, som strekker oss langt for at du skal bli fornøyd. Samtidig har vi tilstrekkelig med erfaring til å komme med kvalifiserte råd og anbefalinger, slik at du får et resultat som fungerer optimalt.

 

Har du spørsmål eller ønsker at vi kommer på befaring? Ta kontakt i dag!