Varme- og sanitærinstallasjoner

Vi utfører alt av arbeid med installasjoner av varme og sanitæranlegg. Dette innebærer i hovedsak røropplegg i nye bygg, men også service og vedlikehold på eksisterende installasjoner. Våre rørleggere har høy faglig kompetanse, og erfaring fra en rekke varierte oppdrag. Dessuten er vi pålitelige og sørger for at du får et resultat av høy kvalitet.


Vi setter opp alle typer sanitæranlegg

Når et nytt bygg føres opp, vil det alltid være behov for røropplegg til bad, kjøkken og lignende. Vi tar prosjektet fra start til slutt, og utfører alt fra grunnarbeid til den faktiske installasjonen av artiklene.


Godt fungerende sanitærinstallasjoner er avgjørende for trivsel i bygget, og man ønsker derfor at arbeid på disse skal utføres av kvalifisert fagfolk. Vi utfører oppdrag for en rekke ulike kunder, både privat og for virksomheter, og har opparbeidet oss mye erfaring med blant annet varme og sanitærinstallasjoner i hus, hytter og fjøs.


Varmeinstallasjoner for hus, hytter og fjøs

Når det skal anlegges varme i nye bygg, er vi behjelpelige under hele prosessen. Vi bistår under planleggingen, og sørger naturligvis for at utførelsen er i tråd med gjeldende forskrifter. Vi er totalleverandør for både varmepumpeløsninger og løsninger for vannbåren varme i gulv. Er du usikker på hvilken oppvarmingsløsning som passer for deg, kommer vi gjerne med råd og anbefalinger.


Våre underleverandører leverer produkter vi går god for og som vi vet er av høy standard. Dette er en trygghet for deg når du velger oss til dine prosjekter.


Har du spørsmål eller vil diskutere alternativer for varme- og sanitærinstallasjoner? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale

.